6 Diete Rapide care te slăbesc de nu mai vezi

Ca majoritatea femeilor trecute de 30 de ani duc o lupta permanentă cu kilogramele în plus. Și cum drogul meu preferat este zahărul, lupta devine o bătălie în toată regula. Așadar, de o viață întreagă sunt o pofticioasă mereu la dietă.

Chiar și când nu sunt la dietă mă gândesc că ar trebui să intru. Ce să-i faci, vechile obiceiuri mor greu. Mă omoară standardele astea moderne ca la 40 să arăți de 20 și la 60 de 40. Și apoi la 80 ce mai faci? Și cum nu mai am mult să ajung la 40 de ani, mi- am propus anul acesta să intru în blugii din liceu. Așa cu tupeu. Și așa se poartă moda retro . Pusă pe fapte mari am răsfoit netul și am printat șase diete. Prima dietă am ales-o pe cea mai grea, că să fiu sigură că- mi iese.

Dieta cu mere. Ce presupune această fantastică și minunată dietă? Ați ghicit ..să mănânci doar mere. O săptămînă, două, trei..cât poți. Și cât te ține stomacul. Mere și apă..zici că ești în lagăr. Dar eu fire inventivă cum sunt, am ales diversitatea. M- am dus și mi -am cumpărat vreo 20 de soiuri de mere..ionatan, gold, granny etc..și m- am apucat de ronțăit. Va spun sincer că după doar trei zile ajunsesem să visez doar ospățuri deși din tv scosesem complet toate posturile și emisiunile culinare. Ce Paprika Tv, șefi la cuțite sau alte emisiuni. Postul meu preferat era Agro TV unde imaginea săptămînii era un măr rumen și frumos.

A două dietă încercată era Dieta Indiana. Mă menținea pe același stil erbivor..fructe și legume. După o săptămînă de mere, simțeam deja că am atins paradisul. Păi roșii, castraveți, orez, salată verde..Îți dai seama ce belșug? Oricum merele nu mai vroiam să le văd. La un moment dat aveam halucinații. Am văzut un șarpe că stătea lângă patul meu..Ghici cu ce ? Cu un măr în gură..L-am refuzat politicos. Păi ce, eu sunt Eva să pic în ispită la un măr amărât?

Trecem la a treia dietă..Fix la fix . Așa cum îi spune numele, trebuie să mănânci la ore fixe..din păcate la această dietă nu mai ai job, casă, familie, copii..nimic..Îți iei scaunul și te postezi lângă frigider. A venit ora ai mâncat..exact ca ceasul. Dacă ai depășit cu un sfert de ora, ai pierdut o masă. Apoi închizi frumos lacătul și pleci de lângă frigider.

A patra dietă, Dieta cu apă. Nu presupune doar să bei apă cum ai crede. Ci să vorbești cu ea. Îți pui apă în pahar și îi vorbești ca celui mai bun prieten. O rogi, o implori, o flatezi. Ii transmiti toate dorintele tale. Dragă apă ai grijă de mine..fă- mă mai suplă, mai frumoasă, mai deșteaptă, mai tinără etc..dacă se poate și milionară. După ce ai descântat apa bine, o bei. Conform studiilor, apa preia toate informațiile din mediu deci în prezența ei trebuie să fii cât mai zen. Dacă ai voce, poți să-i cânți și un căntecel .Eu nu m-am riscat. Să nu se supere apa pe mine.

A cincea dietă, Dieta Rina. Ea e regina dietelor. Îți da voie să mănânci de toate ..pizza, paste, lasagna și chiar visul suprem, înghețată. Toate cu măsură. Așa cum e în viață, fiecare cu măsura lui. Regulile dietei..zi de proteine, zi de carbo, vitamine sau zi de amidon. Hai să zic că aici ne descurcăm. Partea cea mai delicată e cu musafirii. Urmează aniversări și trebuie să îi răsfăț cu meniuri pe măsură..Dar deja știu ce fac. Îi invit pe toți la ziua de carbo..Oricum, meniul se schimbă zilnic, exact ca telejurnalul.

Ultima dar nu cea din urmă poate cea mai trăznită dietă. Dieta “MESTECĂ MULT PENTRU O SILUETĂ DE VIS”. Cel care a inventat această dietă, un nutriționist , probabil cu mult timp liber, te sfătuiește să mesteci de cel puțin 32 de ori mâncarea înainte de a o înghiți. Adică, rumegi toată ziua. Am mâncat un covrig și mi-a luat cam trei ore. Păi ce mă fac la un prânz mai consistent? Mă așez la masă la unu după- amiază și termin la 12 noaptea? Am abandonat-o rapid că am simțit că nu am suficientă răbdare și mai ales, timp liber.

Dacă am slăbit? Cum să nu.. Cântarul mi-a arătat mai puțin cu 237 de grame. Binențeles, era prea dimineață și nu îmi băusem cafeaua. Oricum pentru asa reusită, am ales sa ma recompensez cu o prajitură cu multă ciocolata. Stii cum se spune: In primul rand, iubește-te pe tine ca ceilalti sunt prea ocupati!

6 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.