Aberațiile anului, trenduri din lumea largă

Mare e grădina internetului și mulți sar gardul în ea. Ba unii, chiar se mai împiedică și cad. Astăzi voi vorbi despre aberațiile anului, multe dintre ele necunoscute la noi, la români .

Sursa foto Pixabay

Free Bleending. Încep cu cel mai șocant și halucinant trend. În America si Anglia, femeile s-au hotărât ca într-un gest maxim de emancipare să renunțe la tot ce înseamnă absorție în perioada delicată a lunii. Așadar, defilează mândre tare, pătate peste tot și surâzătoare. Ba mai mult, organizează și câte o mică manifestare, toate fără absorbante, asta pentru a reaminti lumii că sunt libere. Nu am nimic de comentat decât o cruce largă și un Doamne ferește!
Rujul pentru bărbați

Acesta nu e atât de nou și a apărut și în România. Rujul pentru bărbați e hidratant, cremos și disponibil în zeci de nuanțe. De la bej nude la roz pudra. După gust și preferințe.
Acum ce pot să spun? S-au gândit și la noi femeile. Dacă-ți uiți machiajul acasă, poți împrumuta rapid de la partener. Întrebarea mea e : pe când și niște tocuri, sutiene și extensii de par pentru bărbați. Barem să avem totul la comun.
Ceasul vibrator.

Apărut în Anglia, acest tip de ceas se fixează în chiloții femeii. Vibrează și tremură cu spor la fiecare alarmă matinală. Are 27 de niveluri și garanție un an . Inventatorul garantează că în modul acesta, te trezești la timp și cu zâmbetul pe buze. Ceea ce mă șochează e faptul că compania producătoare tocmai a anunțat că a epuizat stocul. Va dați seama câte femei nesatisfăcute sunt?De soț sau de program. Sau chiar de ambele.
Oul prăjit la pungă.

O companie din Spania a lansat un nou produs destinat gospodinelor nepricepute. Oul ochi la pungă. Are garanție 10 zile și este bine ambalat. Adică, mănânci ceva de plastic, ambalat în plastic. Întrebarea mea e: ce faci dacă se sparge gălbenușul?
Mănânci amestecătura aia sau te riști în mod tradițional să prăjești un ou. Hai că nu o fi atât de greu.
Cam atât cu trendurile din lumea largă. Sincer, dacă vremurile se anunță așa, eu nu vreau să fiu la modă.

10 comentarii

  1. Domne feri și apără! 😱
    Bun simț, pudoare, respect, unde sunteți? Strig și io acum după ele, la fel ca Rose în Titanic după salvatori, cu vocea răgușită și sugrumată: „Come back! Please, come back!”…
    Trist. 🥺

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.