6 culmi ale tupeului în câteva situații amuzante

La serviciu

Culmea tupeului la șef
Să ai tupeu ca șef: să nu îți plătești angajatul, să îl mai chemi și sâmbăta și

duminica la muncă și apoi să îl rogi să facă o mică sau o mai mare donație din banii proprii pentru binele și bunăstarea firmei.

Culmea tupeului la angajat: să stea patru ore la wc în timpul programului de muncă și apoi să îi trimită un sms șefului să îi aducă hârtie igienică la baie. Eventual, să-i facă și o cafea dacă se plictisește prea rău șeful.

În familie

Culmea tupeului la soț : să piardă o noapte în club cu amanta și apoi să își sune soția dimineață să îi ia pe amândoi cu mașina că el că a băut prea mult.

Culmea tupeului la soție: să cheltuie tot salariul ei și al soțului pe cârpițe și cosmeticale și apoi să își roage soțul să facă o refinanțare sau un împrumut ceva, urgent, că mai are de luat câteva accesorii. Nu prea scumpe, cât un salariu minim pe economie

Culmea tupeului la soacră . Să se îmbrace în rochie de mireasă la nunta fiului sau. Și să se mai și coafeze ca mireasa, nora sa. Adică, care-i soacra mare, care-i mireasa? Aici e caz real. Va atașez și poza. Câteodată, viața bate gluma.

Sursa foto Libertatea

Culmea tupeului la copilul mic.

Să demoleze casa și să ajungă și pe la vecini dar la grădiniță să aranjeze toate jucăriile la milimetru și sa fie cel mai cuminte copil.
Culmea tupeului la adolescent. Să bea și să fumeze ca un adult și apoi să se supere pe părinți că nu-i cumpără țigări și băutură. Sau sa stea zece ore pe laptop, fără mâncare sau apă și să se supere dacă îl rogi să ducă gunoiul cinci minute.

Voi ce alte culmi ale tupeului mai știți?😀😀

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.