Câteva paradoxuri  ale lumii moderne

Timpurile se schimbă de la o zi la alta. Trăim în viteză, câteodată setați pe modul fast-forward și totul se modifică în jurul nostru. Se schimbă, se schimbă dar să știm și noi, nu? Dacă privim atent în jur, găsim absurdități la tot pasul, de la oameni, la idei și lucruri halucinante. Sincer, nu mă încântă viziunea unei lumi peste o sută de ani. Noroc că nu voi mai fi prin zonă. Iată așadar, câteva paradoxuri ale lumii moderne.

Fructele și legumele din hipermarket au început să reziste mai mult decât lădițele în care sunt ținute. Așadar, dacă vrei să mănânci un pomelo de plastic fantastic în plină vară, cumpără-l de Crăciun și depozitează-l în frigider. Nu își va schimba culoarea că gustul oricum și l-a pierdut de mult. Sincer, mă aștept că în următorii zece, douăzeci de ani, fructele și legumele să vină însoțite de certificate de garanție.Cumperi un kilogram de pere, te duci la casa de marcat să îți dea garanția pe cinci ani, exact ca la electrocasnice.

Etichetele hainelor devin din ce în ce mai mari. Prevăd că în următorii zece ani ne vom îmbrăca cu etichetele. Vor fi și promoții. La un sacou de firmă, primești și două outfituri de etichete, în trei straturi, pentru sezonul toamnă-iarnă. Așadar, ai trei ținute intr-una singură. Un sacou și două etichete. Tot să fii la modă!

Moda vechiturilor. Cu cât este mai vechi, mai rupt, mai decolorat, mai zdrențuit, cu atât e mai fashion. Deci, dragii mei stați liniștiți! Dacă aveți haine de la bunici, străbunici, strămătuși și alte rude răposate acum mulți ani, purtați-le cu încredere! Pentru un aer autentic vintage- modern. Sunt în trend! Și mai ales la modă!

Ținuta. Majoritatea oamenilor se îmbracă sport deși îl practică din ce în ce mai puțin. Oriunde te-ai duce, vezi oamenii de zici că tocmai au ieșit din sala de sport. După un antrenament epuizant. Cu echipament complet și pantofi de mare performanță pentru alergat viteză, deși mersul lor este din ce în ce mai domol.Viteza unu spre zero. Adevărul este că cel mai practicat sport al zilelor noastre este mișcarea rapidă a degetelor pe un ecran tactil. Acum nu mai avem timp să urcăm scările, urcăm poze și haștaguri pe rețelele sociale.

odd-fashion4470230531937601293.jpg
Odd fashion brand Palomo

Feminizarea bărbatului. Eu una, știu o vorba din bătrâni, bărbatul trebuie să fie bărbat! Ei bine în trendurile ultimilor ani, pe podiumurile de modă, bărbatul devine din ce în ce mai feminin. Se transformă așa peste noapte, într-o domniță delicată, pe care nu ai răni-o nici cu un fulg de nea. Și ce de produse masculino-feminine se găsesc! O mulțime! Pe alese !Rujul pentru bărbați a apărut, fondul de ten, tocuri, portjartiere chiar și rochițe vaporoase special confecționate pentru ei. Așadar, încotro ne îndreptăm? Ne așteaptă oare un război dur al cosmeticalelor în cuplu? Care e mai aranjat, mai machiat, mai delicat, mai feminin ?Ne razboim în tratamente de înfrumusețare? În curând se vor duce împreună la saloane pentru servicii complete și el și ea. O epilare cu zahăr și niște extensii de gene, pentru domnul va rog!

odd-fashion108101434841192838812.jpg
Odd fashion brand Palomo

Oricum ar fi dragi prieteni, nu va lăsați influențați! Dacă ar fi să parafrazez vorbele unui înțelept personaj, Sponge Bob aș spune: Până la urmă, viața e un joc! Ori ești jucător, ori ești jucărie! Noi alegem!

7 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.