Mic ghid de supraviețuire pe Instragram sau cum să nu pierzi urmăritorii

Dragi prieteni, încep acest articol cu o veste nu prea bună. Din păcate, astăzi dimineață am constatat cu tristețe că am pierdut un urmăritor pe Instagram. Nu știu dacă este un el sau o ea, o doamnă, domnișoară sau domn, dar va spun că mi-am făcut griji.

Ce s-o fi întâmplat? Cum de a plecat așa tam-nesam? Fără să își ia la revedere? Fără un comment, ceva? A fugit peste noapte. M-am gândit inițial…S-o fi dus să își ia țigări și a uitat să se întoarcă? Sau e pe la vreun hypermarket la cumpărături? Acolo e mai aglomerat în weekend, așa că nu cred că se va întoarce prea curând.

În orice caz, rușinată de activitatea mea mult prea anemică pe Insta m-am gândit să elaborez un mic ghid de supraviețuire, cum să ajungi mai repede un influențăr de top și mai ales, atenție, cum să nu îți pierzi urmăritorii!

Regula numărul unu. Cât mai multe poze. Cât mai interesante, mai deosebite, mai creepy dacă se poate și aveti curaj..În vremurile astea ultramoderne, nu mai merge acum treaba cu o poză pe zi. Așa face toată lumea. Puneți una pe ora! Sau dacă aveți mult timp la dispoziție, una la zece minute. Alegeți poze mai deosebite..de exemplu un copac fără flori, o frunză ofilită lipită de talpa pantofului sau vedeți un melc pe stradă…fiti pe fază: poc poza, poc instagramul și mai ales tagul..Fiti originali!

Haștagul este o icoană binecuvântata a instagramului, un fel de aghiazmă sfințită a mediului instagramesc. Pe Instagram, haștagul e sfânt. Nu ai pus hastag? Nu exiști. Alegeți niște hastaguri interesante, barem să fiți deschizători de drumuri.

Ceva interesant la Melcul Internaut de exemplu #beautifulcreatures, #păzitoruldepeInsta #noulmeuanimaldecompanie sau și mai bine #melculumblasipeInsta.

Va mărturisesc, aici fac o paranteză, am avut cândva un melc ca animal de companie. Îl țineam într-un borcan mare cu capacul găurit și îl hrăneam cu pătrunjel.Din păcate, pentru că viața nu e dreaptă uneori, melcul Gigi a murit în borcan. Nici acum nu știu de ce. Cred că nu i-a priit dieta cu pătrunjel bio. Poate ar fi trebuit să încerc cu leuștean. Închid paranteza.

Regula numărul doi pe Insta. Fiți cât mai activi că să nu pățiți ce am pățit eu. Urmăriți cu interes urmăritorii, ce fac, pe unde umblă, ce le place. Puneți poze pe gustul fiecăruia, obligatoriu însoțite de texte mai siropoase sau motivaționale care să le atingă sufletele.. Încercați să găsiți niște filozofi anonimi sau chiar niște profeți, mai puțini folosiți acum în timpurile moderne, cum ar Nostradamus. Dacă de exemplu ar fi fost Nostradamus pe Insta. Domnia Sa făcea profeții în timp real.. urca la story, IPTV, era altceva, știa toată lumea la ce să se aștepte. Hastagurile ar fi fost genul: #nostradamuseonline. #nostradamusnuminteniciodata sau chiar #nostradamusștietot.

Sunt convinsă că ar fi avut mulți urmăritori și mai ales, datorită intuiției sale fantastice nu ar fi pățit ca mine, să-i fugă urmăritorul, ba mai mult decât atât, el ar fi ajuns în mod sigur un influențăr de top.

Regula numărul trei. Fiți activi! Aveți nevoie doar de net. Net nelimitat și succesu-i garantat! În pauzele dintre postări, va sfătuiesc să interacționati. Comentați pe ici,pe colo și pe la vecini. Deveniți vizibili în această junglă virtuală! Inimioare! repost! și toată gama de obiceiuri și tradiții sociale. Nu lăsați să treacă prea mult timp că lumea uită repede. Cam asta ar fi treaba cu Instagramul. Mă duc să arunc o privire și pe Pinterest.

Închei dragi prieteni cu un citat mega motivațional pentru succesul pe Insta. Oriunde va poartă drumul vieții, nu uitați totuși să va activați datele mobile!