Cum să câștigi la loteriile internaționale? Trucuri mentale, paranormale și chiar și cu animale

Pentru că unul dintre  cele mai citite articole de pe site rămâne cel cu loteria 6 din 49, ei bine, dragi prieteni,  m-am gândit să dezvolt această idee minunată și să scriu și partea a doua. Cum să faci, totuși, să câștigi la loterie?

De data aceasta, vin cu idei noi, unele mai  amuzante și mult mai interesante.Trecem la categoria avansați. Nu ne mai încurcăm cu premii mititele de un milion, două de euro. Bani pe care dacă îți pui mintea cu ei, îi cheltuiești în câteva zile.

Ca să nu mai spun că dacă ai conexiune bună la net și un laptop prin zonă, chiar în câteva ore. Ai cumpărat o insuliță, ceva mai acătări printr-un colț uitat de lume, o căsuță mai de Doamne-Ajută și gata! S-a dus premiul cel mare. Tot sărac te trezești. Cum ar zice un vechi proverb urban ,,Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți!” Așadar, dragii mei, nu ne mai încurcăm cu premii mici. Mergem pe loteriile internaționale. Acolo premii fabuloase. Tot să cheltuiești și să cheltuiești și tot așa..așadar trucuri posibile și imposibile pentru a câștiga la loterie.

Tehnica Mentală
Primul truc vine pe partea mentală. Toți marii învățători spirituali ne spun același lucru.  Gândirea creează realitatea lumii în care trăim.  Dar trebuie să crezi orbește. Așadar pe principiul acesta: gândim, medităm și la loto câștigăm. Ne antrenăm gândirea pentru a fi multimiliardari în euro, în dolari , în ruble rusești, chiar nu mai contează.  Mai puțin în lei. Ca să licitați, puteti merge și mai departe de atât. Decupați iahturi din reviste, insulițe și chiar cam tot ce vă  doriți, le puneți prin zonă și vă uitați obsesiv la ele. Poate cine știe, gândurile devin o realitate câștigătoare și peste ceva timp vă puteți concedia cu multă satisfactie, șeful.

Sursa ilustratie Pinterest

Trucul  Metoda Xerox. Îi studiem pe cei care au câștigat. Cum au făcut ei? Le furăm, copiem, însușim metodele. Pe vechiul principiul românesc și atât de folosit:,,Ce face el, fac și eu!” Ce mai fac vechii miliardari? Sincer, nu prea bine..le-am studiat parcursul și totuși în cazul unora dintre ei, câștigul la loto le-a complicat viața.

Paranormal și parapsihologic
Din categoria trucurilor imposibile dar pe care nu strică să le încercăm, intrăm și pe sfera paranormalului .

Apelăm la o vrăjitoare, un vrăjitor, un mag, un vraci, un medium să ne ofere contra cost varianta câștigătoare. Hipnoză, ghicit în cafea, în nisip, ghicit în stele, fără limite. Chiar și ghicit în cărți. Pe principiul ,,nu strică să încerci” dar totuși o minimă logică ne spune că dacă știa numerele norocoase,  personajul magic și plin de puteri, nu mai profesa această meserie obscură și plină de riscuri. Numai vrăjitoare să nu fii în vremurile moderne! Ce să mai citești viitorul când toată lumea caută pe google iar horoscopul are audiență maximă .
Metoda animăluțului norocos
Animalul de companie e o comoară . Din seria câștigărilor halucinante, un domn nesecretos mărturisește că animăluțul lui, blândul cățeluș de o rasă incertă, i-a ghicit numerele câștigătoare. Nu știu cât e real sau fantezie dar putem încerca. Așadar puneți  cățelul, pisica, papagalul, hamsterul sau ce animăluț aveți pe acasă, să aleagă numerele norocoase. În loc de mâncare, serviți-l din plin cu variante la loto! Înainte de asta, îi puteți ține un speech motivațional în care să îi promiteți o cușcă cu swarovski, caviar pe viață, plimbări cu trăsura zilnice și alte chestii fabuloase ca premiu pentru inspirația sa.
Cine știe de unde sare iepurele, pardon, animăluțul de companie cu biletul norocos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.