Câteva chestii fantastice cumpărate de pe Net

Dragi prieteni, din categoria ” Mare e grădina internetului și multe oferte găsești în ea” sau mai bine spus” Una comanzi, alta primești” astăzi vă voi povesti despre câteva țepe, mă scuzați, lucrușoare fabuloase cumpărate de pe Net. Iată, așadar nemaipomenitele surprize primite prin curierul inocent .

Parfumul DIhOR. Un parfum comandat în viteză de pe un site obscur din străinătate. Acest parfum în lungul drum către mine și țara mea, surpriză! s-a îmbogățit cu o literă. Nu mai era Dior deși eu credeam același lucru când l-am comandat de pe acel site no name, dintr-o țară aflată la mare depărtare.. Când a venit sticla, m-am bucurat, zic: vai, ce minunat cadou! Parfumul are o litera în plus! Mai rar găsești așa ceva. O marca așa exclusivistă.
Despre parfumul DIhOR ce pot să va spun. Un parfum subtil, atât de subtil încât nici nu simțeai că te-ai dat. Aroma lui inexistentă te însoțea peste tot.
Însă, ca un mare plus pot să va spun că m-am bucurat când am văzut că putea fi folosit cu succes ca detergent pentru geamuri. Datorită conținutului mare de alcool. Deci un mare plus, 2 in 1 și parfum și detergent de geamuri.
În ceea ce privește asocierea cu dragalasul animal, poate că domnia sa dihorul s-ar fi bucurat să afle că numele sau îmbogățește cu succes colecția de parfumuri a multor doamne .

Sursa foto Pinterest A

Pantofii Cuantici . Un alt lucru megafantastic cumpărat de pe net
Din categoria pantofilor SF. O minunăție. Deși arătau impecabil, acești pantofi aveau un mare minus. Nu își urmau proprietarul. Astfel, în momentul în care i-am probat, eu am plecat cu pantoful iar talpa și tocul au rămas în urmă. Așadar, o desincronizare totală spațiu-timp! Și lipici, binențeles! Pantoful cuantic era prin urmare, un pantof cu multă personalitate.

Cartea de unică folosință. Denumită și cartea dezintegrabila.Comandată tot de pe un site din străinătate. O carte economicoasă care ținea cu proprietarul. Respectiv, după fiecare pagină citită, aceasta se desprindea lin, în liniște și se așeza pe podea. Nu mai aveai nevoie de semn de carte, nu îți mai făceai griji să știi la ce pagină ai rămas. Miraculoasele pagini se desprindeau ușor, ușor pe măsură ce citeai. Va mărturisesc că nu am avut curajul să o răsfoiesc. Așadar și eu citeam liniștit și o manevram cu multă, multă grijă și tandrețe. Altfel rămâneam în aer . Și eu și ea.

Brădulețul Puzzle.
Un brădulet gingaș comandat în preajma sărbătorilor de iarnă. Compus dintr-o mie și una de piese mai mici și mai mari. Mai multe mici și minuscule decât mari. Acest tip de bradulet necesita multă îndemânare și răbdare la asamblarea lui, însă după un număr însemnat de cafele am reușit să îl montez. Însă ce credeți? Nici nu am apucat să părăsesc zona că brădulețul s-a dezintegrat. S-a destrămat. Era foarte sensibil la orice adiere de om. Prin urmare, nu puteai trece pe lângă el. Ori îl piteai pe undeva într-un colț pustiu, fără prezență umană ori îl lipeai. Am ales să îl bandajez bine cu scotch și să îl admir de la distanță. Așadar, câteodată cheia unor sărbători reușite poate fi și o rolă de scotch.

Tocănița Magică. Luată de la un magazin de renume tot din mediul online. O tocăniță franțuzească cu ciuperci, ceapă, cartofi, ardei, baby carrot, etcetera, etcetera și alte legume alese și culese cu grijă din grădina cuiva. Un deliciu culinar însă un pic cam riscant. De ce?
Ei bine, această zacuscă franțuzească conținea câteva bucăți de tablă și sîrme. Și vreo două piulițe. Nu multe. Cât să dea o savoare deosebită mâncării. Nu am returnat-o pentru că mă gândeam că e bună la casa omului. Vrei să-ți renovezi casa, ai nevoie de piulițe, șuruburi și alte asemenea echipamente ? Cumperi câteva borcane de zacuscă! Dintr-un bax de tocană franțuzească, îți completezi trusa de scule. Așadar 2 în 1 și mâncare și prin casă, o lucrare.
Tot să cumperi lucruri din acestea fantastice de pe net. Cum s-ar spune prea puțin timp, prea multe magazine online!

11 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.