Alte lucrușoare fantastice cumpărate de pe Net

Dragi prieteni, continui seria dezvăluirilor senzaționale despre porcăriile, mă scuzați vă rog frumos, lucruşoarele fantastice cumpărate de pe Net. Astăzi vă voi povesti despre: Rochia Balon, Cafetiera de unică folosință, pateul Bio Agresiv, Cartea misterioasă fără cuvinte și covorul lui Aladin. Iată, așadar:

ROCHIA BALON, o cârpiță feșion cumpărată de pe un site misterios fără adresă și domiciliu. Rochia Balon poseda calitatea unică de a se expanda în spațiu. Astfel, când o îmbrăcai, în ea părea că locuiesc 4, 5 persoane deloc înghesuite, era cam cât o garsonieră din Bucuresti. Confort 3. Fiica mea de câte ori mă vedea îmbrăcată cu ea, rotunjea ochii cu uimire și mă complimenta pe un ton apăsat: „Oribilăa, Oribilăă..”.Am încheiat citatul.
Însă mie îmi place această rochiță balon, chiar mă gândesc să o port la evenimentele mai simandicoase ca să prind un loc pe scaun. Pentru că de câte ori o port, oamenii mă întreabă cu un zâmbet blajin: Pe când fericitul eveniment? Când nașteti?

CAFETIERA DE UNICĂ FOLOSINȚĂ .  Cumpărată de pe un site cumsecade cu numele” Cele mai bune produse la cele mai bune prețuri „. Cafetiera respectivă era o cafetiera foarte cumsecade și ea si mai ales, foarte răbdătoare. I-a luat cam două ore să facă o cafea de dimensiuni medii. După aceea, a obosit și s-a stricat. Vă mărturisesc că a fost cea mai scumpă cafea baută vreodată.

Pateul BIO AGRESIV.  Această mancarică a venit ambalată într-o cutie sofisticată care nu voia sa se deschidă sub nici o formă. După câteva încercări, m-am gândit ca e un seif și chiar i-am cautat cifrul. Mă gândeam că poate funcționează pe baza de parolă, ca un interfon ceva. Într-un final am reusit să deschid cutia, însă surpriză, nici pateul BIO nu s-a dat bătut și poc, m-a înjunghiat la un deget. Agresiv nevoie mare! Concluzia: nici pateul nu mai e, ce era odată!
CARTEA MISTERIOASĂ FĂRĂ CUVINTE. Această carte surprinzătoare cred ca era tipărită  pentru scriitori nu pentru cititori. De ce spun asta? Dupa câteva pagini scrise, surpriză, urmau câteva  pagini goale. Iar câteva pagini scrise iar câteva pagini goale. Si tot așa, până la final. Parcă, parcă iti venea sa iei stiloul să o scrii tu. Completai paginile lipsă. Nu multe, cam 50 din 400.


COVORUL LUI ALADIN. Pe acesta nu l-am cumpărat de pe net ci am avut privilegiul de a-mi fi vândut la ușă de un domn cu ochi alunecoși. Un covor simandicos și pestriț care însă nu zbura ci mai mult, se destrăma. Astfel îți  era milă să calci pe el că covorasul suferea teribil și se destrăma fir cu fir. Zburau fibrele din el ca frunzele toamna, prinse de vijelie. Un covoraș care ușor, ușor devenea din sensibil, invizibil. De pus in rama, cum s-ar zice!
As mai scrie însă tocmai am primit în mail un cupon de  reducere la un iaht sofisticat: 0, 005 reducere din prețul total al vaporașului. Oare șezlongurile de pe punte or intra în reducerea cuponului?
Vă țin la curent cu cele mai avantajoase oferte. Va urma.

4 comentarii

  1. De râs aş râde, dar dacă realmente le-ai cumpărat, atunci nu-mi permit să râd! Cumpăraturi online şi eu fac, în special mâncare şi aparate pentru bucătărie. Dar altceva nu. Şi nici nu am primit produse deteriorate, nefuncționale sau altceva decât am comandat.
    Numai bine!

    Apreciat de 1 persoană

    • Fac de multi ani cumparaturi online si pe mine ma amuza toate aceste incidente si cumparaturi. Asa ca inainte, cu zambete! Multe ganduri bune si imbratisari!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.