Politica de confidentialitate

Acest site este proprietatea intelectuală a Roxanei Negut. Textele cât și alte materiale de pe acest site aparțin autorului și sunt protejate prin LEGEA nr. 8/1996, Actualizata 2014, privind dreptul de autor si drepturile conexe. Materialele pot fi reproduse doar cu acordul explicit al autorului.

Colectarea datelor

Website-ul roxananegut.com colectează informații de la utilizatori prin următoarele modalități:

direct de la utilizator – abonare newsletter, completare formulare de contact

din rapoartele oferite de serviciul extern de monitorizare Google Analytics

prin intermediul cookieurilor.

Ce date sunt colectate de la utilizator

Pentru diferite facilități oferite de website-ul roxananegut.com, este necesară colectarea unor date cu caracter personal, astfel:

Abonare newsletter: nume, prenume, adresă e-mail

Formular contact: nume, prenume, e-mail.

Cookies: date legate de completarea formularelor, IP-uri, date despre sistemul de operare, browserele folosite și tipul de dispozitive utilizate pentru navigare etc.

Scopul colectării datelor

În cazul formularelor de contact datele furnizate sunt necesare pentru a identifica persoana în cauză și pentru ca aceasta să fie contactată.

În cazul comentarilor, datele furnizate sunt necesare pentru a identifica persoana în cauză (pentru a participa la discuții).

În urma introducerii datelor în aceste formulare roxananegut.com colectează date personale, însă le păstrează confidențialitatea. Scopul strict este de a răspunde la solicitări și de a continua eventuala corespondență. Vă asigur că datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră pe site nu vor fi înstrăinate.

Pentru abonarea la newsletter solicit adresa de e-mail pentru a vă putea trimite înștiințări privind articolele noi și alte informații pe care le consider relevante. Numele și prenumele sunt necesare atât pentru a corela adresa de e-mail cu o persoană, cât și pentru a trimite mesaje personalizate cu acestea.

Datele oferite pot fi folosite de către aparținătorul acestui site, Roxana Negut dar și de partenerii acestuia.

Cum sunt utilizate datele

Acest site colectează informații necesare pentru a furniza servicii și a îmbunătăți conținutul oferit. Nu vând, închiriez sau distribui informațiile care te pot identifica către terți, în niciun mod decât cel indicat în acest document. Roxananegut.com poate utiliza aceste informatii pentru a:

Înregistra date tehnice disponibile utilizatorilor

Răspunde mesajelor trimise prin formularul de contact

Raspunde întrebărilor și comentariilor utilizatorilor

Te ține informat în legătură cu noile articole de pe site

Investiga, preveni si lua masuri impotriva activitatilor ilegale si/sau violarii Termenilor si Conditiilor de Utilizare

Conduce statistici si cercetari legate de îmbunătațirea și dezvoltarea experienței utilizatorului pe site-ul roxananegut.com

Personaliza experiența pe site,

În anumite situatii, roxananegut.com poate fi obligat să dezvăluie date cu caracter personal ca răspuns la solicitarile legale ale autorităților publice, inclusiv pentru a respecta cerințele de securitate naționala sau pentru a asigura aplicarea legii.

Pentru dezabonare sau orice alte probleme legate de acest site, mă puteți contacta pe adresa de e-mail: roxananegut@yahoo.com