6 metode aproape sigure pentru a câștiga la loto  6/49


Mulți dintre noi ne dorim că într-o zi mohorâtă de luni să ne odihnim oasele pe un șezlong pe o plajă liniștită din Tahiti sau insulele Seychelles. Din păcate, una dintre cele mai rapide soluții ca să faci asta este să câștigi la loterie. Asta dacă nu ai vreo moștenire fabuloasă la îndemână..Cum să câștigi la loto 6/49 ? Nu știu. Îți dai seama că dacă știam, îți scriam acum de la umbra unor palmieri exotici. Dar am două soluții, umorul și optimismul așa că m-am gândit la 6 metode de a-ți spori șansele de câștig. Și ție, și mie. Hai să vedem care sunt:

bingo-3670561_1280

1.Cheia secretă. În primul rând credință, speranța și praf magic. Înarmează-te cu răbdare. Multă răbdare. Poate dura ani buni sau chiar decenii până să ajungi să îți concediezi șeful.Statisticile spun că ai o șansă din 14 milioane să câștigi chiar tu. Și atunci gândește optimist..de ce să irosești acea șansă?

2.Rugăciunea. Roagă-te. Există rugăciuni speciale pentru cei care își doresc să câștige la loterie. Sau la cazino. Sau la poker. Sau la jocul de cărți cu prietenii. Sfântul Ioan Bosco este protectorul celor care speră în minuni din acestea. Roagă-te mult și consecvent. Roagă-te isteric. Biletul de loterie trebuie să- ți fie Biblie iar agenția loto, biserica. De vânzătoare nu mai vorbim, ea îți va fi duhovnic și totodată, cel mai bun sfătuitor.

3.Joacă aceleași numere de fiecare dată. Chiar dacă nu câștigi, din nou îți repet, trebuie să ai răbdare. O luna, un an, 20, 30 de ani. Ca să fii sigur că vei câștiga lasă numerele moștenire și copiilor tăi, poate chiar nepoților, împreună cu fermul angajament că vor juca în locul tău..Dacă vor câștiga, îți vor renova cavoul la Bellu.

4.Învață, învață mult. Studiază statistici, tabele, algoritmi, grafice, vorbește cu ceilalți jucători mult mai vechi în branșă. Faceți așa un fel de club al viitorilor posibili probabil multimiliardari. Binențeles, stabiliți dinainte..care câștigă primul, dă de băut. Asta dacă nu fuge cu banii.

5.În cazul în care îți permiți, cumpără mai multe bilete. Așa, câteva mii. Știi cum se spune din popor, mai multe bilete, mai multe șanse de câștig. Iar în cazul în care norocul nu-ți surâde, le poți folosi lejer pe post de ..șervețele.

6.Și ultima metodă un pic trăznită dar sigur mai originală..folosește un medium. Fă o ședința de spiritism. Ce îți trebuie? Mult sânge rece, o tăbliță quija și un medium bun. Apelează cu încredere la rudele tale decedate că să afli numerele norocoase. Iar dacă câștigi cu ajutorul lor..cel puțin nu trebuie să le mai dai nimic.

În încheiere îți urez mult noroc, iar dacă vei câștiga înaintea mea, să faci cinste cu o cafea:)

3 comentarii

 1. Bună dimineața, Roxana ! 🙂
  Cum la mine ziua de LUNI este MOHORÂTĂ 😦
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2018/10/08/
  iar una lume virtuală POSOMORÂTĂ 😦
  de la ” prietendevremerea” unde DE NU ȘTIU CE sunt BLOCAT să COMENTEZ 😦
  am vrut ACOLO, Domniei Tale să-ți UREZ
  o SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ ,
  pentru VORBA de duh acolo POSTATĂ 🙂
  și cum ACOLO n-am REUȘIT 😦
  aici repede-am VENIT ! 🙂
  Osăptămână BINECUVÂNTATĂ ! 🙂
  Cu bucurie că ACOLO de Domnia Ta am aflat,
  Alioșa ! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.