Fantasticul tărâm al poveștilor fără sfârșit

Dragi prieteni, o surpriză pentru cititorii mici și mari, pentru cei care încă mai visează ”în culori” sau mai cred că în adâncul fiecărei păduri ori sub oglinda apelor sălășluiesc ființe magice. O surpriză cu parfum de basm, de biscuiți proaspăt scoși din cuptor și de vacanță. Pentru ca este anotimpul povestilor si pentru ca eu cred ca ele pot face lumea mai frumoasă.

   Fantasticul tărâm al poveștilor fără        sfârșit – Roxana Neguț


Descrierea cărții :

Demult, tare demult, pe pământ existau șase regate puternice, conduse de ființe fantastice cu puteri extraordinare. Și în acele vremuri străvechi, lumea era stăpânită de aceste ființe magice, făpturi ale luminii și ale întunericului, de a căror existență oamenii auziseră doar prin șoaptele vântului și prin murmurul apelor, ori din vorbele bătrânilor. Elfi, troli, goblini, grifoni, zâne, sirene, driade și nimfe, ființe vrăjite de pe pământ și din ape, toate trăiau în armonie.

Aceste ființe magice se arătau oamenilor doar la ceas de mare primejdie, când exista riscul ca echilibrul vieții pe pământ să fie tulburat. Atunci, oamenii își uneau puterile și luptau cot la cot cu făpturile vrăjite, astfel încât binele să învingă întotdeauna răul.

Acestea sunt minunatele istorisiri ale fantasticului tărâm al poveștilor fără sfârșit. Încercări, confruntări, lupte, povești de iubire, toate acestea s-au întâmplat mulă vreme în urmă, la începuturile lumii. Regi și regine, prinți și prințese, ființe vrăjite și oameni, cu toții au luptat ca binele să învingă pentru totdeauna răul, ca nimic să nu poată distruge și să nu poată tulbura echilibrul vieții pe pământ.

Cartea este disponibilă la Editura UP la precomandă  și o puteți  gasi aici:

http://www.edituraup.ro/cumpara/fantasticul-taram-al-povestilor-fara-sfarsit-roxana-negut-62

Multe gânduri bune tuturor!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.