Revista Famost luna Decembrie

Nota editorului

Revista Famost decembrie 2020 este una bogata, cu invitati speciali, articole frumoase si utile, asa cum v-am obisnuit pana acum asa ca, va uram ‘Bine v-am gasit”, dragi cititori ai revistei Famost si in luna decembrie ai acestui 2020, de care se pare ca toata lumea vrea sa scape, punandu-si toate sperantele de bine intr-un 2021, care sa ne aduca cel putin starea de normalitate!
Pe coperta, o avem pe frumoasa prezentatoare tv Teodora Antonescu si continuam cu ea la interior, unde purtam un frumos dialog. Raluca Butnariu ne incanta cu dragostea ei – scrisul, Dr. Mirela Moraru ne povesteste despre brandul pe care il gestioneaza in Romania si avantajele folosirii produselor sale. Impreuna cu Sabina Georgescu, patrundem in minunta lume a modei si a creatiilor sale si continuam sa discutam cu Denisa Arsene despre bogata ei activitate.

Aparitiile editoriale ale lunii noiembrie ne sunt prezentate de Roxana Negut, Blog de Zambit ne ofera o frumoasa poveste de iarna, iar Valentin Goran analizeaza filmul cu care ne incantam in fiecare decembrie – Singur acasa.Reintorcandu-ne putin la moda in revista Famost decembrie 2020, mentionam ca avem pregatite tendintele vestimentare ale sezonului calduros 2021, dar si cele mai importante culori ale anului 2021, alaturi de rubricile deja existente, avand semnaturile Danielei Sala, Andreei Popescu, Mirelei Novak, Olgai Shevtsova, Andreei Nebunu.

Monica Dragan ne prezinta migdala ruseasca – o frumoasa forma de unghie, Adriana Ivan ne povesteste depsre salonul de infrumusetare in timpul pandemiei, ne intalnim cu un dermopigmentist – Roxana Tomescu, iar Mihaela Alexandru ne explica ce inseamna sa fii trainer in beauty.

Marta Iozefina Bencze ne intreaba cum ne-am adaptat lui 2020 si ne explica importanta adaptabilitatii, Irina Maria Berdila ne aduce in atentie un subiect foarte interesant – “Ce inseamna sa fii un om bun“, iar Dr. Laura Gotz ne ajuta sa ne gasim jobul perfect, oferindu-ne de asemenea cateva date statistice extrem de interesante.

Pe langa aceasta enumerare succinta, ca de obicei, avem multe alte articole din aria deja cunoscuta de dumneavoastra si pe care va invitam sa le descoperiti in continuare. In speranta ca veti gasi subiecte pe placul vostru, va lasam in compania subiectelor si va dorim o luna frumoasa, fara probleme si multa sanatate

Descarca/ Vizualizeaza revista Famost – editia decembrie 2020 gratuita AICI
https://famost.ro/articol/revista-famost-decembrie-2020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.