Revista Famost- Aprilie 2021

Nota editorului

Cu editia revistei Famost aprilie 2021, intram in cel de-al optulea an al existentei noastre ca publicatie independenta de lifestyle, un an in care speram sa performam mai bine si sa ne autodepasim. De fapt, aceasta dorinta ne-a calauzit mereu, ea fiind mereu in fata noastra, incercand sa ridicam nivelul de la o editie la alta si determinandu-ne sa fim mai buni si mai profesionisti din toate punctele de vedere. Important este ca am si reusit acest lucru, soarta favorizandu-ne si oferindu-ne taria de a trece peste anumite momente delicate si incercari, normale de altfel in orice fel de calatorie. Speram sa reusim sa invatam cat mai multe din orice experienta – fie ea buna sau mai putin favorabila si sa trecem impreuna cu voi, peste aceasta perioada, care ne pune pe fiecare dintre noi la incercare, din toate punctele de vedere.


Sunt 8 ani de cand am inceput aceasta calatorie, despre care nu stiam cum si cat va continua; nu stim nici acum, pentru ca viata este imprevizibila, dar speram sa ajungem cat mai departe si sa reusim sa realizam impreuna cat mai multe lucruri frumoase, sa aducem informatii utile si oameni interesanti in fata voastra, pentru ca, pana la urma, despre asta e vorba: despre oameni, despre noi, despre ceea ce facem impreuna sau individual, si sa reusim sa le prezentam intr-o forma cat mai frumoasa si reala. Pentru ca frumusetea si bunatatea, asa cum le cunoastem noi, trebuie sa ne domine viata si tot ceea ce facem, sa fie realizat prin prisma acestora. Consideram ca raul, grotescul si negativitatea ne-au dominat indeajuns demult existenta umana, incat sa constientizam ca nu ne fac bine, ca sunt nocive si nu aduc nimic bun in evolutia si existenta noastra. Doar ne imping catre o lupta cu noi insine, cu cei din jur, o lupta fara sens, fara niciun scop si care nu duce nicaieri.

Cu toate ca este o editie aniversara, nu am facut nimic special in acest sens, speciali sunt oamenii pe care ii veti regasi in interior, articolele scrise de ei, informatiile interesante si utile pe care ni le ofera. Astfel de lucruri ne ofera o mare bucurie, ne incarca cu energie si ne alimenteaza vointa de a merge mai departe: oamenii cu care interactionam, lucrurile minunate pe care le realizeaza si informatiile pe care ni le ofera. Acestora si tuturor ce ne-au calcat pragul – fizic sau virtual – de-a lungul intregii noastre existente – in calitate de colaboratori si/ sau cititori, le multumim pentru increderea acordata, pentru sustinerea lor, pentru orice vorba frumoasa oferita, pentru orice informatie utila. Speram de asemenea, ca aceste lucruri sa aiba continuitate si o calitate pe masura.

Ne vom opri aici cu cuvintele, invitandu-va sa descoperiti singuri editia revistei Famost aprilie 2021, oamenii interesanti si ceea ce spun ei. Noi doar va multumim ca ne sunteti aproape, ca ne cititi, ca ne apreciati si ne dorim sa faceti acest lucru si pe viitor. Cu gandurile si cu actiunile indreptate deja spre editia viitoare, va dorim lectura placuta, sa aveti parte sanatate, multe lucruri frumoase si o primavara minunata!

Cele mai bune ganduri pana la editia urmatoare!
Numărul din luna aprilie îl puteți găsi aici:

https://famost.ro/wp-content/uploads/2021/03/Revista-Famost-aprilie-2021.pdf

4 comentarii

  1. Felicitări revistei pentru conținutul interesant și util prezentat și salut frumoasa prezentare în versuri din revistă a nemuririi poeziilor ”poduri create peste timp” sub semnătura Roxanei Neguț poezie care mi-a plăcut foarte mult. O după amiază cât mai plăcută!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.