Fantasticul tărâm al poveștilor fără sfârșit | Divahair.ro

Dragi prieteni, astazi va prezint una dintre recenziile primite. Le mulțumesc tuturor celor care au povestit atat de frumos despre cartea mea!

Despre Fantasticul tărâm al poveștilor fără sfârșit- Editura UP, in minunate cuvinte care m-au bucurat mult. Va invit sa cititi recenzia daca doriti sa aflati mai multe despre cartea mea de basme.

Mulțumesc frumos Divahair.ro si Andreei Baluteanu!

Fantasticul tărâm al poveștilor fără sfârșit” de Roxana Neguț ne readuce în dar farmecul copilăriei

Într-o zi vei fi îndeajuns de bătrân pentru a începe din nou să citești basme” spunea C.S.Lewis, creatorul fabuloasei lumi a Narniei, dar noi suntem tentate să îl contrazicem, măcar o dată în viață, pe unul dintre scriitorii noștri preferați: nu e niciodată nepotrivit, nici prea devreme, nici prea târziu, pentru a citi basme.

Așadar, colecțiile copilăriei își au loc de cinste în bibliotecă și tocmai am adăugat o bijuterie neprețuită lumii noastre de povești. Este vorba despre „Fantasticul tărâm al poveștilor fără sfârșit” de Roxana Neguț. Pregătește-te să vizitezi păduri de argint și regate pământești, tărâmuri de magie și lumină sau pământuri sterpe și întunecate unde mocnesc însă bunătatea și frumusețea ascunse. Pregătește-te să fii iar copil și să iubești o carte ca pe ochii din cap!

Puteti citi continuarea aici:

De Andreea Baluteanu

https://www.divahair.ro/timp_liber/recenziile-divei/fantasticul-taram-al-povestilor-fara-sfarsit-de-roxana-negut-ne-readuce-in-dar-farmecul-copilariei

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.