Revista Famost octombrie 2021

Nota editorului

Editia revistei Famost octombrie 2021 ni-l aduce pe coperta pe Catalin Botezatu, una din cele mai proeminente personalitati din Romania, un nume care nu are nevoie de prea multe prezentari si pe care il gasim la interior prin intermediul unui dialog foarte interesant despre moda, cariera, afaceri si viata in general. Ramanem tot in zona interviurilor si facem cunostinta prin intermediul Danielei Sala cu Alexandra Putanu, care in pofida varstei, se bucura pana in momentul de fata de realizari si o cariera de invidiat.

Pentru ca iubim moda si vrem sa stim cum ne accesorizam, cum ne machiem si aranjam, continuam si in acest numar al revistei cu tendintele sezonului toamna iarna 2021 2022, alaturi de alte articole fashion utile acestei perioade. Bineinteles ca nu lipsesc rubricile cu care deja v-am obisnuit, semnate de Andreea PopescuMirela NovakOlga ShevtsovaAlin TemeliescuDaniela Sala, cea din urma facandu-ne cunostinta cu designerul vestimentar Romina Tota si colectia de debut.

Multe lucruri frumoase se intampla in domeniul frumusetii, Adriana Ivan aducand in Romania brandul Bacchara intr-o noua si frumoasa forma de colaborare, Roxana Tomescu ne prezinta dispozitivul beauty PicoSure – o necesitate in procedurile zilelor noastre, iar Mihaela Alexandru si Rolea Liliana ne ofera ultimele noutati din cadrul Diva Academy. Dr. Oltjon Cobani ne ofera tot ce trebuie sa stim despre lipoaspiratie, beneficii, sfaturi, contraindicatii si continuam cu propuneri beauty adecvate acestei perioade si nu numai.

Avem doua frumoase poezii semnate de Doina Bezea si Roxana Negut, Ioana Antone Alexandra ne propune cartea „O numaratoare inversa” scrisa de Emilia Toma. Asa cum v-a obisnuit pana acum, Roxana Negut va ofera o frumoasa incursiune in lumea cartilor, cele mai importante aparitii literare in revista Famost octombrie 2021.

Despre bunatate ne vorbeste Marta Iozefina Bencze, iar Irina Kuhlmann ne ajuta sa preluam controlul asupra propriilor destina si sa depasim stadiul de victime. Continuam cu diverse articole utile, interesante, adaptate timpurilor pe care le traim si care, cu siguranta isi gasesc aplicabilitatea in multe aspecte ale vietii noastre. Asadar, va invitam in continuare sa parcurgeti articolele noastre si sa va bucurati de o toamna frumoasa!

Descarca AICI revista Famost octombrie 2021

Revista Famost octombrie 2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.