Mic ghid de supraviețuire in cuplu. 6 idei pentru a fi soțul perfect

1. Un soț perfect trebuie să știe să facă de toate. Dacă nu știe, învață. Are o viață întreagă la dispoziție pentru a-și mulțumi jumătatea, dragostea vieții sale, sufletul pereche, comoara sa și universul vieții sale, adică soția.

sotul perfect
Sursa foto Pixabay

2. Un soț perfect nu uită niciodată toate datele importante cum ar fi: data nașterii soției sale, data  primei întâlniri, data căsătoriei, ziua în care s-au văzut prima oară, eventual și ora, prima ceartă, primul sărut etc, etc. Daca vrea o viață liniștită ar trebui să rețină și alte evenimente precum: zilele de naștere ale socrilor, cumnatilor, unchi, mătuși și în general ale tuturor rudelor soției sale. Pentru o căsnicie armonioasă, ar trebui să marcheze fiecare aniversare din viața de cuplu cu mici cadouri. Cum ar fi: o floare, o carte, un parfum, o bijuterie cu diamante, o excursie la Paris sau de ce nu, o croazieră în jurul lumii.

3. Un soț ideal nu se va lua după vorbele din popor care spun că femeia nu poate fi mulțumită sau înțeleasă vreodată. Astea sunt doar folclor și mituri.  Datoria lui este să încerce tot posibilul și mai ales, imposibilul. Nu trebuie să renunțe niciodată, relația perfectă nu se obține din prima încercare.

4.O altă regulă de baza este să îți cunoști soția ca pe tine însuți. Află tot și încă mult mai mult. Ce-i place, ce iubește, ce simte, ce gândește dar mai ales, ce o enervează sau nemulțumește. Respectă-i toate tabieturile soției și fii atent la dorințele și mai ales la nevoile ei. S-ar putea să fie cam multe, de ordinul miilor, dar nu poți lăsa hazardul să intervină între tine și căsnicia perfectă.

5. Femeilor le place să fie susținute și răsfățate.Vrea să o ajuți mai mult în gospodărie? Fă-i pe plac! Cineva cu multă înțelepciune spunea că locul unei femei este în bucătărie. Pe scaun, picior peste picior, cu un pahar de vin, privindu-și soțul cum pregătește cina. Dacă nu te bazezi prea mult pe talentele tale culinare, comandă ceva și surprinde-o cu o cină romantică minim de trei ori pe săptămînă. Ar fi indicat ca cina romantică să fie bine asezonată cu declarații siropoase de dragoste și mici atenții.  În restul zilelor, nu te obosi prea tare, scoate-o în oraș!

6. Femeile sunt ființe sensibile. Nu toate, doar marea majoritate. Nu te lansa în predici interminabile, discuții deranjante și critici la adresa ei. Dacă vrei liniște în casă și în viață, fii mai subtil! De exemplu, dacă consideri că a luat puțin în  greutate, angajează o firma să-i livreze mâncăruri de dietă la domiciliu. Fă- i cadou un abonament la sală sau dacă nu ești dispus să investești puternic, accept-o așa cum e! Până la urmă, tu vrei să fii soțul perfect! Dacă nu îți iese din primele încercări, nu te stresa prea tare. Soțul perfect există, doar în cărți și în filme!

 

9 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.