Cele mai bune oferte de blec fraidei

A mai venit un an de reduceri. Peste tot, mii de bannere te anunță că îți dau totul aproape gratuit, numai să cumperi. Numai că eu nu vreau nimic. Sau mă rog, lucrurile pe care le vreau eu, nu au preț.

Sursa foto Pixabay
Sursa foto Pixabay

Prin urmare, dacă nu au preț..nu au reduceri. Așadar, stau cuminte și evit toate ofertele mega, ultra promoționale care te lasă fără bani în buzunare. Numai că e mai greu să fug de buluceala colectivă. România a ajuns așa un canal imens de știri unde se discută doar despre reducerile colosale de blec fraidei. Simți deja că ești un pic exclus din clubul vânătorilor rapizi de reduceri și oferte senzaționale. Chiar și acum când scriu, laptopul meu e sufocat de o reclamă mare la televizoare. Ultra smart, ultra deștepte. Mai istețe chiar și decât proprietarul. Și se dau aproape gratis. Au reducere de 99,9 la sută. De neratat. Nu pot să nu mă gândesc totuși în perspectivă. Poate că aș lua un televizor, că unul în plus nu strică niciodată. Dar după ce l-aș comanda, mi-aș da seama că îmi va trebui și un suport tv mai mare. L-aș lua și pe ăsta, fără reducere.. Aș mai sta puțin și mi-aș da seama din nou că voi strica și peretele când voi monta noul tv așa că va trebui să cumpăr și o găleată de vopsea lavabilă și o rolă de tapet să repar peretele. Pam- pam!
Păi și tv-ul cu ce îl voi monta? Că am pereți de beton și am nevoie și de bormașină. Ar trebui să iau și o bormașină. Ia uite, în fond și la urma urmei, cât de multe trebuie pentru un singur televizor! Deci, e așa un cerc vicios, un lanț al slăbiciunilor în shopping cu unicul scop de a-ți leșina economiile și cardul. Și cel mai de preț, timpul. Așa că nu mai iau nimic. Ba da. Mă duc să îmi fac o cafea și îmi dau seamă că filtrul de cafea parcă nu mai e ok. Că să fiu în rând cu lumea bună, întru repede pe telefon, comand o cafetieră și filtre de hârtie și cafea. Multă cafea. Totul în doar cinci minute..Gata, nu mai iau nimic. Poate doar un set nou de cești de cafea asortate cu cai verzi pe pereți că m- am păcălit și de blec fraideiul ăsta.
În rest, ce să zic? Poate la anul se organizează și altfel de promoții:
Ceva de genul: Mai puține ore la job, mai mult timp petrecut cu familia, Ai grijă de sănătatea ta că dacă o pierzi nu poți să o cumperi, Mai puține minciuni, mai mult adevăr sau La două fapte bune, primești un zâmbet gratuit . Va mărturisesc că undeva în sinea mea sunt convinsă că astfel de oferte ar face mulți români mai fericiți.

2 comentarii

  1. Un mare kka,un big fake,acest blec fridai,Roxana! Ai văzut la american pipăl? Efectiv s-au călcat în picioare,pt hanorace..:))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.