Mic ghid de supraviețuire în cuplu.6 idei pentru a fi soția perfectă

1.Soțul este Domnul și Stăpânul tău și să nu ai alți stăpîni în afară de el.  Respectă-ți și apreciază-ți soțul la adevărata lui valoare. Greutatea lui în argint, aur sau în diamante. În unele zone ale lumii, chiar în sare.

Sotia perfecta
Sotia perfecta Sursa foto pexels.com

2.Soțul are întotdeauna și tot timpul dreptate. Chiar și atunci când greșește. De fapt, El nu se înșală niciodată..este doar confuz, stresat sau foarte obosit. De cele mai multe ori, din vina ta.

3.În caz de dispute, că de ceartă nu se pune problema , nu uita că tonul dă muzica. Așadar, cuvintele magice care pot aplana orice conflict și-ți pot aduce liniște în casă și în viață sunt: Ai dreptate, dragul meu,..iartă-mă nu știu..m- am înșelat..am greșit.. și altele mai departe. Eventual spuse pe un ton umil și cu privirea în pământ.

4.Pentru o căsnicie fericită nu- ți mai stresa soțul. Vorbește puțin spre deloc. Eventual, învață limbajul semnelor. Evită pisălogeala, discuțiile interminabile pe un singur subiect și reproșurile pentru lucruri care s-au întâmplat acum o mie de ani. Acestea sunt o adevărată bombă cu ceas într-o căsnicie. Și nu ți-ar plăcea să fii considerată o teroristă.

5.Nu emite pretenții exagerate. Cum ar fi flori, bijuterii, cadouri sau alte mici nimicuri femeiești.  Un bărbat înțelept și zgârcit spunea odată,, O femeie care nu cere nimic, merită totul,, Dacă soțul tău nu crede în această minunată vorbă și te convingi și tu de-a lungul anilor de acest lucru, oricum îți  poți  cumpăra singură tot ceea ce îți dorești. Dacă vrei să îl pedepsești, folosește cu încredere și fără limite financiare, cardul lui.

6.Și băieții plâng câteodată. Unii bărbați sunt ființe mai fragile. Așadar când se luptă cu boli grave sau foarte grave precum o răceală, o migrenă sau mai periculos, o bătătură în talpă, fii alături de el cu tot sufletul!  Și cu toată ființa ta! O bună soție trebuie să fie și o bună infirmieră. O bucătăreasă desăvârșită și o zeiță a sexului.

Într-un scenariu de science- fiction, soția perfectă are un job bun, fără prea multe ore lucrate dar cu un salariu exorbitant ,asta în timp ce crește vreo trei copii și asigură buna desfășurare a casei. Ba mai mult decât atât, își așteaptă soțul în fiecare seară  în neglijeuri senzuale asta în timp ce pregătește vreo patru feluri de mâncare a la masterchef.In orice caz, dacă încerci și nu îți iese, nu te îngrijora prea tare! Soția perfectă există, doar în cărți și în filme!

8 comentarii

  1. No away,Roxana! Nu ai să mai vezi așa ceva,prea curând,în România.Tu vorbești,despre starea femeii anilor de comunism,în pamflet.
    Eroina,Mama,Femeia!Avea serviciu,dormea și lucra pe șantierele Patriei,avea între 4 și 12 copii, era ce’a mai frumoasă,mai sensibilă și mai delicată fiinţă.Nu avea,rujuri,buze botoxate,genţi L.V. ţâţe umflate blugi strânși pe cur, merţan la scară..Nici nu își băga și scotea ceea ce nu avea!Dar,avea acea seninătate și buna creștete a celor 7 ani de acasă pe care eu personal le-aș da pentru nimic în lume. Deci, bărbaţii iubesc Femeia,(în general) așa cim a lăsat’o Dumnezeu. Restul sunt amănunte! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  2. Acum mai spre punctul 5 cred m-ai dezamagit; ai fi fost prima femeie care zice ceva rău de femei (chiar ironic) pana la sfârșit! Nu ai reusit nici tu! De la punctul 5 s-a trecut de la ironie la critica😂 Întrebare este de ce nu de la bun inceput? Ne faci speranțe (noua barbatilor) ca am gasit femeia care poate glumi despre femei și la urma….

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.