Morții nu vor apă, volum de poezie simbolista

Pentru ca viata este facuta din bucurii si tristeti. Pentru ca poezia este muzica sufletului iar limonada este uneori si poetica, dragi prieteni ma veti gasi in curand, in volumul de poezii, Mortii nu vor apă ce a aparut la Editura Lumen.

Synopsis Mortii nu vor apă

Volum de poezie simbolista contemporana

Volumul de poezie ilustrata imbratiseaza si analizeaza intr-un mod nostalgic cele mai mari temeri ale omului modern:teama de moarte, teama de singuratate,teama de esec, teama de suferinta dar si fuga de tristete.
Un manifest bacovian trist si profund dar si o radiografie poetica a omuluimodern.

Motto:„Gandul mortii ma lasa pe deplin linistit, pentru ca am o convingere ferma ca spiritul nostru este o fiinta pe care natura nu o poate distruge. Spiritul exista din eternitate in eternitate, este asemenea soarelui care, desi pare sa apuna pentru ochii nostri muritori, de fapt nu apune,
ci continua sa straluceasca mai departe.”Johann Wolfgang von Goethe

Nota autorului

Pentru ca am o personalitate de tip INFJ, Susținător si vad lumea ALTFEL as vrea sa va povestesc despre volumul de poezie simbolista Mortii nu vor apa.

Dragii mei, va marturisesc ca eu cred ca poezia simbolista nu se adreseaza oricui. Doar cuiva care este pregatit sa ii descopere frumusetea întunecată. Poezia simbolista este o poezie grea, care il consuma atat pe scriitor cat si pe cititor.Ea descopera profundul din oameni. Intr-o lume mult prea grabita si uneori superficiala, ea ne atrage atentia intr-un mod foarte dramatic asupra marilor simboluri ale vietii: iubire necondiționata, scurgerea prea rapida a timpului, moartea, singuratatea, degradarea naturii. Poezia simbolista inseamna de fapt renuntarea la masti, la superficialitate, la lucrurile materiale si trecatoare din viata si aplecarea catre lucrurile care contează cu adevărat .

Poezia simbolista nu inseamna relaxare ci meditare si gandire profunda. In incheiere as vrea sa multumesc mult atat cititorilor cat si prietenilor din lumea literara care m-au sustinut cu sfaturi si incurajari. Daca doriti sa o descoperiti o puteti gasi aici.

Volum de poezie Mortii nu vor apa -Roxana Negut

https://m.emag.ro/mortii-nu-vor-apa-roxana-negut-110-pagini-5405/pd/D2YK6GBBM/?X-Search-Id=30229d938733536bb0d6&X-Product-Id=54217842&X-Search-Page=3&X-Search-Position=2&X-Section=brands&X-MB=0&X-Search-Action=view

Book Trailer