Revista Famost luna Februarie 2021

Nota editorului

Iata-ne ajunsi si la editia revistei Famost februarie 2021, ultima de iarna din punct de vedere calendaristic, dar cum nu putem interveni asupra vremii, vom ramane cumintei sa vedem ce ne asteapta. O editie speciala, cu multi invitati, subiecte diverse, noi colaboratori.

Pe coperta revistei Famost februarie 2021 se afla Irina Kuhlman, coach si persoana de succes, cu care am purtat un interesant dialog, insotit de un frumos editorial. Indragita artista Alessia Mikri este invitata Danielei Sala la rubrica “Personalitati de top“, Andreea Nebunu poarta un dialog despre moda cu tanarul designer Robert Morariu. O avem de asemenea invitata si pe colega noastra Andreea Popescu cu care am purtat o interesanta discutie despre moda, stil si nu numai. Laura Perian, noua noastra colega pe partea de beauty ne vorbeste despre machiaj si ce inseamna pentru ea acesta si ne face cunostinta in acelasi timp si cu esteticianul Elena Mitu, cu care poarta o interesanta discutie.

Cum abordam si partea culturala, ne bucuram ca avem si aici un debut: Antone Ioana Alexandra, care ne va face editie de editie recenzie a unei carti citite; pentru ca tot vorbim de carti, Roxana Negut ne aduce in atentie cele mai noi si interesante aparitii editoriale ale lunii ianuarie.

Moda ramane in atentia noastra atat prin tendintele prezentate, rubricile deja traditionale si invitati, dar si prin intermediul aparitiilor deosebite, brandul Cristallini – prin intermediul directorului de creatie Roxana Ostroveanu, fiind un bun exemplu.

Despre peeling ne vorbeste Roxana Tomescu, aflam cum vede Adriana Ivan frumusetea si ce va face in acest sens, iar la rubrica “Dr. Cobani recomanda”, aflam tendintele de infrumusetare pentru 2021. Mainile reprezinta cartea de vizita a barbatului dupa cum afirma Monica Dragan care a realizat un frumos editorial in aceasta privinta, “Look behind the LOOK“ este un proiect Mihaela Alexandru – Diva Academy, iar Florina Serban ne aminteste originile noastre prin intermediul proiectului “Lumea celor care nu cuvanta“.

Marta Iozefina Bencze ne spune ca putem fi fericiti atat cat vrem noi sa fim, iar Irina Maria Berdila ne propune sa iubim in fiecare zi! Ne intalnim iarasi cu Irina Kuhlmann, care ne va impartasi din aceasta editie din cunostintele si experienta sa, prin intermediul articolelor ce le veti gasi in revista, numar de numar. Mariana Colceru este o ambitioasa iubitoare de handmade si ne arata ce se poate face pentru un eveniment, in timp ce Beatrice Lianda Dinu ne prezinta conceputul “scenografie de nunta“.

Dr. Laura Gotz ne explica ce este Telemedicina cu avantajele si dezavantajele ei, o notiune foarte bine cunoscuta de ea, avand in vedere anii de experienta.

Ca de obicei, nu am facut o trecere in revista a tuturor subiectelor interesante, acest lucru ramanand in sarcina voastra, sa le descoperiti pe masura ce rasfoiti revista Famost februarie 2021!

Cu optimismul unor vremuri mai bune, va dorim multa sanatate in continuare, sa aveti parte de cele mai frumoase lucruri si cele mai bune ganduri pana data viitoare!

Descarca revista AICI sau vizualizeaz-o GRATUIT dupa urmatorul alineat!

https://famost.ro/wp-content/uploads/2021/01/Revista-Famost-februarie-2021.pdf

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.