REVISTA FAMOST MARTIE

Nota editorului

Revista Famost martie 2021 marcheaza inceputul unei mult asteptate primaveri, o primavara plina de speranta si cu o dorinta de evadare in natura, asa cum probabil nu am mai avut-o de mult. Este o dorinta pe care o avem probabil din 2020 si care, se pare ca abia acum se poate materializa.

Avem o editie frumoasa, cu oameni deosebiti, cu articole adecvate acestei perioade, la fel de interesante si utile asa cum v-am obisnuit.

Mihaela Alexandru, o prezenta constanta in revista noastra prin intermediul articolelor si proiectelor beauty, se afla pe coperta noastra, aparitie care continua si la interior prin intermediul unui frumos interviu despre cariera, makeup si viata in general, dialog insotit de cateva minunate fotografii. O alta invitata speciala este cunoscuta prezentatoare Cosmina Pasarin, intervievata de Daniela Sala, un interviu foarte frumos, interesant si bine ancorat in realitate. Andreea Nebunu ne aduce in prim plan brandul de bijuterii Atelier Danessa si vorbim despre moda, afaceri si tendinte cu Ruxandra Antochi, cea care se afla in spatele brandului de imbracaminte Bluzat.

Pentru ca tot suntem in zona modei, avem prezenta in paginile revistei colectia Legacy by IE Clothing, alaturi de prezentarea filosofiei acesteia. Nu lipsesc tendintele din moda si nici rubricile traditionale cu care v-am obisnuit, semnate de Andreea Popescu, Mirela Novak, Olga Shevstsova, Alin Temeliescu, alaturi de alte informatii si articole interesante si adecvate acestei perioade.

Ce inseamna “Vizita la Visage Clinique” ne arata Roxana Tomescu prin intermediul unei experiente unice oferite unei cliente, eveniment sustinut prin imagini de catre noi, iar la rubrica ce ii poarta numele, Dr. Oltjon Cobani ne explica cand sunt posibile si care sunt motivatiile unei interventii de infrumusetare ProBono. Laura Perian ne propune produse in culorile la moda ale anului 2021. La sectiunea “Splendida”, avem in continuare multe informatii dedicate acestei perioade, propuneri de produse, articole inedite si utile.

Pentru ca suntem la inceputul primaverii si ne dorim un nou inceput, am incercat sa punem accent pe cariera, venind cu diverse sfaturi, sugestii si articole utile, la care se adauga si Irina Kuhlmann care ne indeamna sa ramanem autentici si in viata particulara, dar mai ales la locul de munca. Marta Iozefina Bencze abordeaza tema dragostei si sexualitatii explicandu-ne cum functioneaza acest mecanism. Dr. Laura Gotz ne prezinta un subiect actual si des intalnit si anume, nasterea unui copil, domeniu continuat intr-o alta maniera prin intermediul unui interviu, de Dr. Diana Mihai invitata de Beatrice Lianda Dinu.

Roxana Negut ne prezinta aparitiile editoriale ale lunii februarie 2021, alaturi de un martisor literar deosebit, Doinea Bezea ne ofera o frumoasa poezie, iar Ioana Antohe Alexandra ne aduce in atentie o interesanta carte despre Vlad Tepes; Valentin Goran ne propune un film putin mai vechi, dar care este sursa de inspiratie pentru un serial aflat acum in tendinte si in preferintele multor iubitori de film.

In speranta ca, citind aceste randuri, v-am facut curiosi, va invitam sa rasfoiti revista Famost martie 2021, dorindu-va in acelasi timp, multa sanatate, optimism si impliniri pe toate planurile!

Revista Famost martie 2021 – Famost

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.